Motorpompen

W. Robinson Europe BV levert motorpompen met een direct gekoppelde  (Honda, Mitsubishi of Villiers) benzinemotor of een (Hatz) dieselmotor.
Deze compacte units kunnen mobiel worden ingezet op locaties waarbij geen stroomvoorziening aanwezig is of voor applicaties waarbij mobiliteit van belang is.

Het leverprogramma omvat modellen variërend van maximale capaciteiten tot 1600 l/min (96m3 / u) en een maximale druk tot 90m (9 bar).

 

Motorpompen voor schoonwater

Schoonwater pompen zijn leverbaar met 1″ tot 4″ aansluitingen en 2-takt, 4-takt of dieselmotoren. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model.

schoon water motorpomp                schoon water motorpomp

Motorpompen voor vuil water

Deze zogenaamde ‘trashpompen’ zijn slijtvast uitgevoerd met nodulair gietijzeren onderdelen en SIC/SIC asafdichtingen, waardoor deze pompen zeer geschikt zijn voor het zware werk. Trashpompen kunnen vuilwater met vaste bestanddelen tot 27mm verpompen. Gekoppeld met Honda benzinemotoren of Hatz dieselmotoren zijn deze pompen de ideale aannemerspompen voor inzet in bouwputten. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model.

vuil water                vuil water diesel

Motorpomp voor hoge(re) druk

Deze pompen zijn geschikt  voor mobiele sproei – of sprinklerinstallaties of applicaties waarbij een hoge druk (tot 9 bar) noodzakelijk is, zoals bij brandbestrijding. Ook voor het schoonspuiten met water van objecten en terreinen zijn deze pompen uitermate geschikt. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model.

hoge druk motorpomp               

Motorgedreven membraanpomp

Membraanpompen kunnen zonder probleem droogdraaien waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het gebruik in bouwputten, waar de watertoevoer onregelmatig is. Membraanpompen zullen continu blijven slobberen en zal indien er toevoer van water is deze weer direct wegpompen. Tevens zijn membraanpompen geschikt voor het verpompen van zand en grove bestanddelen waarbij ze een zeer goede droogaanzuigende capaciteit hebben. Hierdoor zijn membraanpompen zeer geschikt voor het drooghouden van bouwplaatsen / putten. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model.

membraan motor               membraan motor

Terug naar overzicht.