Afvalwater pompen

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.
Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)186 613331

Dompelpomp voor vuil water (Vortex)
Helder of troebel water met vaste delen of met lichte chemische verontreiniging. Voorbeelden zijn onderstaande pompen. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model. Bekijk hier een filmpje over de werking van de pompen.
                     vip vort                    

Dompelpomp RVS316 en ATEX
Deze dompelpompen zijn geschikt voor bouwplaatsen, chemische stoffen en plaatsen waar geen explosiegevaar mag zijn. Voorbeelden zijn onderstaande pompen. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model.

RVS316    

Versnijdende dompelpomp
Versnijdend betekent dat de pomp een snij-inrichting heeft om vaste delen te versnijden. Bijvoorbeeld papier en stro. Onderstaande pomp is een voorbeeld. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model. Bekijk hier een filmpje over de werking van de pompen.
VERSNIJDEND           

Grinder (vergruizer) dompelpomp voor o.a. drukriool
Grinder betekent letterlijk vergruizer. Pompen met een grinder (vergruizer) hebben een vergruisinrichting die bijna alles vermalen. Zeer geschikt voor fecaliĆ«n en drukriool. Een voorbeeld is onderstaande pomp. Klik op de foto’s voor meer informatie over het model. Bekijk hier een filmpje over de werking van de pompen.
GRINDER            

Afgebeelde pompen (230v.) kunnen ook geleverd worden met vlotter.

 

Terug naar overzicht.