Zelfaanzuigende pompen

Wat betekent zelfaanzuigend?

Zelfaanzuigende pompen werken volgens het mengprincipe waarbij de lucht die zich in de aanzuigleiding bevindt via de persopening naar buiten wordt gevoerd. Dit kan afhankelijk van de aanzuigleiding een bepaalde tijd duren.

Gebruik altijd een goede terugslagklep (voetklep) aan de aanzuigleiding zodat de leiding gevuld blijft en het water makkelijker/sneller aangezogen wordt. 

Zelfaanzuigende centrifugaalpomp voor schoon water

Schoon water betekent helder water zonder vaste delen of chemische verontreiniging. Voorbeelden hiervan zijn slootwater of hemelwater. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de modellen.

                                                          

Zelfaanzuigende centrifugaalpomp voor vuil water

Vuil water betekent helder of troebel water met vaste delen of met lichte chemische verontreiniging (meestal niet speciaal geschikt voor fecaliën) Voorbeelden hiervan zijn water met zand, steentjes, takjes, blad etc. of slootwater met kroost etc. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de modellen.

                            

Terug naar overzicht.

Voor het meest complete aanbod van professionele pompen, slangen, snelkoppelingen en vlotters bekijkt u online onze catalogus.

Gratis catalogus.

Vraag nu ook de GRATIS 228 pagina tellende catalogus aan of bel ons voor vrijblijvend advies.

Catalogus Robinson Pompen

(Downloaden door op de afbeelding te klikken)

W. Robinson Europe BV

tel: +31(0)186 61 33 31

fax: +31(0)186 62 70 77

Doe uw aanvraag per email