Hydrofoorsets / Bronpompen

 

Hydrofoorsets

Een hydrofoor is een drukinstallatie die wordt ingezet indien de druk van de reguliere waterleiding ontoereikend is of wanneer er extern water (bv. regenwater) gebruikt wordt en onder constante druk aangeleverd moet worden. Hydrofoors worden ook vaak gebruikt aan boord van schepen en buitenhuizen. Klik op de foto’s voor meer informatie.

hydrofoor                               

Boostersets (professioneel gebruik)

Professionele boostersets worden ingezet om voldoende constante waterdruk te garanderen binnen hoge gebouwen. Afhankelijk van de gevraagde capaciteit kunnen er een of meerdere verticale pompen, centrifugaal pompen of zelfaanzuigende pompen worden gekoppeld om de juiste druk en volume te leveren. Al naar gelang de grootte van de installatie kunnen meerdere pompen met een cascaderegeling worden opgebouwd en/of compleet frequentiegeregeld. De frequentieregeling kan een energiebesparing opleveren tot 30%. Klik op de foto’s voor meer informatie.

               

Bronpompen

Bronpompen worden gebruikt om water, dat tot enkele honderden meters diep aanwezig is, omhoog te pompen. Door de meerdere waaiers bouwt dit type pomp genoeg druk op voor een watervoorziening in een gebouw. Deze pompen zijn zowel in 230v als in 400v leverbaar. Klik op de foto’s voor meer informatie.

                                              

Advies en keuze

Voordat u uw pompkeuze maakt is het belangrijk te weten welke capaciteit en werkdruk uw installatie nodig heeft. Laat u hierbij adviseren, zodat u de juiste pomp en appendages geleverd krijgt.

Laat u hierbij adviseren – Een goed advies kost niets extra!

Terug naar overzicht.